"Ні сьогодні, ні завтра, ні післязавтра", - розвідник про можливість повернення Криму

За словами Гвоздя, Росія зараз використовує Крим в інтересах геополітики як «непотоплюваний авіаносець».

Питання про повернення анексованого Криму під контроль України можна розглядати тільки в довгостроковій перспективі - вирішити проблему не вдасться ні завтра, ні післязавтра. Крім того, повернення Криму неможливо військовим шляхом. Про це заявив колишній глава Служби зовнішньої розвідки України Віктор Гвоздь, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

«Військовим шляхом його (півострів) неможливо повернути, ніхто не буде починати бійню. Я також вважаю, що неможливо повернути Крим при правлінні Путіна ... Ми повинні розуміти, що це надовго, - ніхто не вирішить це питання ні сьогодні, ні завтра, ні післязавтра», - пояснив екс-глава розвідки.

За словами Гвоздя, Росія зараз використовує Крим в інтересах геополітики як «непотоплюваний авіаносець». А Україні залишається продовжувати боротьбу на дипломатичному і міжнародному рівні, одночасно підвищуючи рівень життя на материковій частині країни.

«Тільки зміни всередині країни, тільки успішна, економічно розвинена Україна, коли рівень життя в ній буде в кілька разів перевищувати рівень життя в Росії і в Криму, - все це може дозволити повернутися до практичної площини, до повернення півострова в конституційне поле. Я бачу цей шлях тільки так, але ніхто не говорить, що все інше треба припинити», - підсумував колишній глава розвідки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...