"Няша" йде в "підпілля": Поклонська вирішила самоізолюватись

"Няша" нагадала, що перші випадки зараження COVID-19 вже зафіксовані на території захопленої АРК.

Колишній так званий «прокурор» Криму і «депутат» Держдуми Наталія Поклонська заявила, що у зв'язку з поширенням у світі коронавіруса за своєю ініціативою пішла на самоізоляцію. Про це вона повідомила в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За її словами, рішення про те, щоб якийсь час не відвідувати тимчасово окупований півострів далося їй непросто. При цьому вона нагадала, що перші випадки зараження COVID-19 вже зафіксовані на території захопленої АРК, хоча їй би дуже хотілося, «щоб Крим залишився місцем, де немає коронавіруса».

Поклонська закликала всіх дотримуватися вимог медиків, повідомляти про своє повернення з-за кордону і не поширювати китайську заразу. Вона підкреслила, що сама все необхідне виконує. «Ми з дочкою не виходимо з квартири, не гуляємо, не відвідуємо кінотеатри, магазини», - написала вона.

Поклонська додала, що з початку поширення недуги не виїздила з Москви і закликала своїх читачів робити так само.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...