Няша в космосі: Поклонська назвала окупований Крим Марсом і запропонувала переїхати на півострів ... Ілону Маску

Вона додала, що насамперед треба розв'язувати земні, а не міжгалактичні проблеми, і попросила Маска це зробити.

Наталія Поклонська, яка була так званою прокуроркою в окупованого Криму, знайшла новий спосіб розв'язати проблему з водою на півострові. Вона звернулась за допомогою до Ілона Маска – написала у телеграмі пост, адресований мільярдеру. Поклонська запросила засновника компаній SpaceX і Tesla переїхати в тимчасово окупований Крим. Таку пропозицію вона написала у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Поклонська дорікнула Маску. Йшлося саме про його плани відправити людину на іншу планету.

"У нас велика кількість космічних об'єктів, а майже повна відсутність прісної води нагадує планету Марс, куди, я чула, Ілон планує відправити експедицію", – написала вона.

Вона додала, що насамперед треба розв'язувати земні, а не міжгалактичні проблеми. Попросила Маска це зробити – приїхати у Крим.

"Запрошую особисто влаштуватися на сонячному узбережжі півострова й показати на ділі, чи реально ви зможете розв'язати земні (а не міжгалактичні) завдання, які нам поставила Україна, позбавивши людей прісної води", – сказала Поклонська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...