Нічого не змінюється: П'ятий рік поспіль представника України на Євробаченні визначатиме Сердючка

Канали СТБ і UA:Суспільне оголосили ім'я першого члена журі Національного відбору на «Євробачення-2020».

Ним став народний артист України, улюбленець глядачів Андрій Данилко, який займає це місце вже п'ятий рік поспіль, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

"Насправді і в цьому році нічого не змінюється, - сказав Андрій Данилко. - Я не втомлююся повторювати, що «Євробачення» - специфічний конкурс. Там хочуть бачити шоу, з цим нічого не поробиш. Якщо приймати такий стан речей, то треба слідувати його умовам. При цьому не потрібно нічого особливого вигадувати - просто написати круту пісню, поставити хороший номер і бути самобутнім."
Ведучим Національного відбору став Сергій Притула. Музичний продюсер - Руслан Квінта, креативний - Наталія Франчук.
Вже оголошено, що прямі ефіри Національного відбору-2020 пройдуть 8, 15 (півфінали) та 22 лютого (фінал) одночасно на СТБ і телеканалі Громадського мовника UA:ПЕРШИЙ.
Цього року фінансову підтримку переможцю Національного відбору під час підготовки, поїздки і перебування на конкурсі «Євробачення» надає UA:Суспільне. Витрати, пов'язані з кастингом і телевізійною частиною Національного відбору бере на себе телеканал СТБ.
Прийом заявок від артистів і колективів триватиме до 25 грудня включно.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...