Нічого особистого, лише бізнес: Малюська розповів, коли Мін’юст планує продати українські тюрми

Основний інтерес для покупців становитимуть не приміщення, а земельні ділянки, переконаний міністр.

Денис Малюська

Міністерство юстиції планує виставити на продаж тюрми, якими наразі не користуються. Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода..

«Ми дійсно скорочуємо кількість тюрем. Ми «заморожуємо» дев’ять тюрем цього тижня. Є й інші десятки об’єктів, які ми готові виставити на продаж. Щиро сподіваюся, що Верховна Рада ухвалить цього літа законопроект, який це дозволяє. Він, власне, зареєстрований в Раді. Відповідно, ми плануємо великий розпродаж тюрем впродовж цього літа-осені», – заявив він.

Малюська додав, що продаватимуть лише ті тюрми, які наразі не використовуються, проте держава утримує їх на кошти платників податків. «Ми хотіли б продати набагато більше, ніж є попит. Але найбільш цікаві історії для продажу – це Львів. В межах міста є відразу дві установи, які потенційно можна продати, і які коштуватимуть дорого», – зазначив міністр.

За його словами, основний інтерес для покупців становитимуть не приміщення, а земельні ділянки.

В першу чергу планують продати слідчі ізолятори, але Мін’юст також має деякі заморожені тюремні установи, які планує продати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...