Нічого особистого, просто бізнес! В Одесі намагалися продати ціле військове містечко

Міноборони оскаржило дії державного реєстратора, який зареєстрував майно відомства на фізичну особу.

Розташовані в Одесі фонди, що належать Міністерству оборони України, незаконно зареєстрували та виставили на продаж як заарештоване майно. Про це 24 вересня повідомляє пресслужба Міноборони України, передають Патріоти України.

Міноборони оскаржило дії державного реєстратора, який зареєстрував зазначене майно на фізичну особу. "31 жовтня 2019 року дана громадянка зареєструвала право власності на об'єкт нерухомого майна в Одесі (вул. Світанку, 47), що завдало шкоди законним інтересам держави в особливо великих розмірах, оскільки зазначене майно розташоване у вивільненому з 2007 року військовому містечку №210", – уточнили у відомстві.

Як зазначили у Міноборони, 25 червня 2020 року приватним виконавцем виконавчого округу Одеської області винесено постанову про арешт майна боржника – вказаної фізичної особи. У подальшому зазначене нерухоме майно незаконно виставлено на продаж через систему електронних торгів арештованим майном.

1 вересня Головне управління майна та ресурсів Міноборони звернулося до Державного бюро розслідувань із проханням утрутитися в ситуацію. Згодом Заводський районний суд Миколаєва ухвалив рішення про зупинку торгів нерухомим майном загальною площею 13 350,7 м².

Військова прокуратура Одеського гарнізону внесла відомості за фактом інциденту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 425 (недбале ставлення до військової служби) та за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...