Нічого святого: Терористи "ЛНР" зрівняли з землею чужі могили (фото)

Інцидент стався в окупованому Алчевську на Луганщині.

Транспортний засіб, ймовірно трактор з ковшем знищив огради, потрощив надгробки та хрести, передають Патріоти України з посиланням на Донецькі Новини.

"Поїхали на міське кладовище навести порядок на могилі родичів. Побачили таку картину. Це капець просто. Судячи зі слідів, машина велика і, схоже, з ковшем. А водій, швидше за все, був п'яний, тому що в нормальному стані так наколобродити нереально", - каже місцева жителька Катерина.

Вона також опублікувала фотографії зруйнованого кладовища у місцевих пабліках.Місцеві жителі обурилися побаченим. Почали обговорювати рівень провини директора некрополю.

"А директору все по барабану, він тільки плечима знизує і каже, що він нічого вдіяти не може. Ми теж приїхали прибирати і офігели: взимку біля наших могилок було поховання, там такий бардак влаштували ... До директора підійшли, а йому пофіг", - написала Наталя."Причому тут директор кладовища? Він же не охоронець, у нього інші питання. А це міг хто завгодно зробити і в будь-який час доби, так як цей сектор кладовища знаходиться за воротами і незрозуміло, за яких обставин це сталося. Так, некрасиво і багато поганого в цьому, але директор тут вже точно ні до чого. Збирайте людей, і нехай виділяють людей для охорони. Але тут, в нашій не цивілізації, цього не буде", - каже Анна."Причому директор? .. Невже так важко зробити нові, нормальні, видимі таблички секторів! Можна ж зробити по периметру секторів хоча б дерев'яні, яскраві, високі таблички! Щоб люди по півдня не шукали! Всяке буває. Загубилися, не можуть зорієнтуватися і т.д. Таблички вже наполовину прогнилі стоять деінде. Непомітні, іржаві і тупо вже майже в землі. Причому тут директор, так", - питається Олексій.Деякі вдалися до лайки на адресу окупантів. "Що й казати? Пора повертати розстріл. Бо безголових все більше і більше", - пише Костянтин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...