"Ніяк не нажруться баблом з Лободою і Лорак": Українська журналістка жорстко розкритикувала колег з "Інтера"

"Інтерівцям" перепало "на горіхи" за те, що ті висловили жаль через відсутність в ефірі деяких радянських кінострічок.

Мар'яна П'єцух

Журналіст і блогер Мар'яна П'єцух піддала критиці ведучих телеканалу "Інтер", передають Патріоти України з посиланням на її сторінку в соціальній мережі Фейсбук.

"Задовбали. Включила Інтер, там соплі ведучих, що вже два роки не показують Іронію долі, шо біда.. ну типу в них ютубу нема, де її показують.

Хоча насрать їм на Іронію, якщо вони точно її не дивляться, як і тєлєк 31 грудня, бо не перед тєлєком з своїми гонорарами НР зустрічають.

Їм посрать. Їм бабла хватає на норм новорічний відпочинок за зйомки цієї срані, де вони чешуть моїй дитині, шо ой біда, біда, Іронію долі не показують (зате показують 31-го Пригоди Шуріка, Івана Васілівіча, який міняє професію, Діамантову руку і т.д).

Вони ніяк не нажруться баблом з Лободою і Ані Лорак, яким ніхто нічо не заборонив, ну вам Іронію Долі давай ще зверху як репресовану тикать, бо гонорару мало. Їм навіть пофіг на квоти, обоє ведуть святковий ефір російською.

Я задовбалась пояснювати нелогічне. "Мам, переключи дурака", "Мам, чому український серіал російською?", "Мам, це зеленській зняв?" - "Ні, але теж не українською, так склалось"."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...