"Ніяк не угомониться": Соратниця Порошенка пояснила, чого Кремль добивається на Донбасі перед виборами

Віце-спікерка Верховної Ради Ірина Геращенко переконана, що обшуки в окупованому Криму та інтенсивніші обстріли на Донбасі з боку окупантів пов'язані з бажанням Кремля вплинути перебіг президентських виборів в Україні.

Зокрема, Геращенко наголошує, що Росія залякує активних українців і татар в анексованому Криму, а також намагається зменшити явку в прифронтовій зоні, передають Патріоти України.

Хоча на підконтрольних українській владі територіях Донецької та Луганської областей виборчі дільниці відкрилися в усіх населених пунктах. За словами віце-спікерки, доволі важко було відкрити 106 дільницю у Катеринівці, яка перебуває під постійними снайперськими обстрілами.

"На Донбасі загострення. Штаб ООС інформує, що окупанти обстріляли околиці Авдіївки, одного військового поранено, гаряче на Маріупольському напрямку, традиційно порушується режим тиші на Луганщині. Звичайно, це не випадковість. РФ і орки-бойовики біснуються напередодні дня голосування. Для тих, хто продовжує сміятися про "Путін нападьот", нагадую, що Путін напав 5 років тому й поки що ніяк не угомониться", – зазначила Геращенко.

Вона вважає, що журналісти міжнародних видань і спостерігачі, які завтра працюватимуть також на Донбасі, зможуть об'єктивно показати світу, як "русский мир" ніяк не дасть спокою Україні в своїх мареннях про "Малоросію".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...