Ніякого помилування: Уникнути покарання за злочини на Донбасі нікому не вдасться

Законопроект Мінреінтеграції був розроблений в кінці 2020 року, зараз він проходить експертну оцінку з боку уряду, вчених і прокуратури.

Законопроектом "Про державну політику перехідного періоду", який розроблений в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, не передбачено маневру для амністії, яка є одним з ключових вимог РФ і бойовиків, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Відповідно до законопроекту уникнути покарання не вдасться тим, хто здійснював в окупації злочини, які підпадають під юрисдикцію Міжнародного кримінального суду. Це військові злочини, геноцид, злочини проти людяності.

Крім того, не передбачається і амністія для людей, які вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини, якщо при цьому жертва злочину була убита. За зґвалтування і тортури також ніякого помилування.

Як відомо, законопроект Мінреінтеграції був розроблений в кінці 2020 року, зараз він проходить експертну оцінку з боку уряду, вчених і прокуратури. Завершитися експертиза повинна до 5 лютого, після чого, з урахуванням пропозицій всіх відомств, документ потрапить на розгляд парламенту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...