"Ніякий вааще!": Кумир всіх "вовчиць" нарвався на критику

На ютуб-каналі шоу під відео з танцем Винника в топи вийшли коментарі з обуренням.

Співак Олег Винник, який станцював в парі з Оленою Шоптенко на шоу «Танці з зірками 2020», нарвався на критику з боку глядачів. Зокрема, на ютуб-каналі шоу під відео з танцем Винника в топи вийшли коментарі з обуренням, передають Патріоти України.

«У Олега рухається тільки одна голова, грубо кажучи. І все)))» - пише один з глядачів.

«Винник тупо своїм взуттям паркет протер. Як пил ходив витирав», - пише інший.
«Виннику треба зі Славою Камінською виступати. Обидва як дерева у парку стояли б і від вітру гнулися б. Винник ніякий вааще!» - говорить ще один рейтинговий коментар.
Олег Винник і Олена Шоптенко виконували ча-ча-ча під пісню Bla Bla Bla Cha Cha Cha. Суддівське журі їм виставило 31 бал.
Варто відзначити, що танець Винника розкритикував і член журі Григорій Чапкіс: «Олег багато стояв, а треба танцювати».
Це був другий прямий ефір шоу. Він транслювався ввечері 6 вересня на телеканалі 1+1. За підсумками вечора шоу покинули комік Дмитро Танкович та танцівниця Ілона Гвоздьова. «Категорично не згодна (з вильотом Танковича з проекту, - ред.), але що це змінить. Діма танцював краще Винника, але судді підсуджували, а глядачі навіть не очікували такого. "Танці з зірками" давно перестали бути танцями, а скоріше змагання фан-клубів. Хоча я прихильниця співака Винника, але Олег не тягне на зірку танців. Олег танцював гірше і якби він був звичайним актором, то сьогодні вилетів би він, а не Діма», - говорить найрейтинговіший коментар у Фейсбуці на сторінці шоу під постом про виліт Танковича і Гвоздьової.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...