"Ніхто не прагнув надати допомогу": Лікар розповів про очевидців жахливої ДТП у Дніпрі

Біля потерпілого стояло близько 20 осіб, кудись дзвонили, фотографували...

Лікар з Дніпра розповів про страшну ДТП і про те, як на неї відреагували звичайні перехожі, за його словами, їх поведінка його шокувала - ніхто з людей не прагнув надати допомогу, вони лише фотографували місце аварії і потерпілого. Про це розповів лікар Дніпропетровського судинного центру Олег Сергєєв на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Потерпілий хлопець приблизно 20 років, який їхав на мотоциклі - після травми лежав на животі, зі зламаними ногами, відірваними пальцями, з-під шолома калюжа крові. Мене вразило, що біля нього стояло близько 20 осіб, кудись дзвонили, фотографували, а першу допомогу ніхто не оказував", - заявив він.Також він розповів, як спробував надати допомогу юнакові і в натовпі його дії не підтримали. "Коли підбіг і намагався допомогти, то почув - "не чіпайте його. Він же мертвий". При першому огляді - хлопець не дихав, обличчя було синього кольору. Ми з хлопцями перевернули його, зняли шолом, звільнили дихальні шляхи. Були готові почати штучне дихання - але чудо, він сам почав дихати, обличчя порожевіло. Ще через 5 хвилин після цього під'їхали швидка", - розповідає він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...