Ніхто не вірив: Безнадійний пацієнт поборов одночасно інфаркт, коронавірус і інсульт

За життя чоловік боровся вісім діб.

На Волині 62-річний чоловік вижив після того як у нього одночасно стався інфаркт, зараження коронавірусом і інсульт, а після цього пацієнтові довелося перенести ще кілька операцій. Про унікальний випадок в соцмережі розповіли медики Ковельського міськрайонного термедоб'єднання, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна. Далі - мовою оригіналу:

"В сообщении говорится о том, что житель поселка Голобы на Волыни Николай Мусь попал в больницу с инфарктом. Позже тест показал, что пациент инфицирован коронавирусом, который привел к инсульту. Потом пациенту удалили желчный пузырь и сделали несколько операций на сердце. И все это произошло за два месяца.

После того, как пациента в тяжелом состоянии доставили в больницу со вторым инфарктом (первый у него случился восемь лет назад), медики провели ему 10-часовую операцию - аортокоронарное шунтирование и пластику двух клапанов. А через пару дней после хирургического вмешательства тест больного на Covid-19 оказался положительным. К тому же заражение коронавирусом спровоцировало инсульт. Мужчину поместили в реанимацию и подключили к аппарату ИВЛ, за жизнь пациент боролся восемь суток. Врачи признаются, что не не надеялись, что он выживет.

Позже выяснилось, что коронавирус дал осложнения и у больного развился острый деструктивный калькулезный холецистит, который привел к дальнейшей интоксикации и требовал срочного оперативного вмешательства. Сердце пациента могло не выдержать очередную операцию. Хирурги провели мини-операцию по удалению желчного пузыря через небольшие проколы.

Сейчас Николай Мусь выздоровел. Его выписали из больницы."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...