"Ніколи більше не піду ні на які вибори": Кримчанин розчарувався в Росії

Росія, яку з захопленням описують її прихильники, і реальна Росія - дві колосальні різниці, тому не дивно, що чимало жителів окупованих територій, які повірили росЗМІ, гірко розчарувалися, зіткнувшись з Росією реальною.

Блогер RoksolanaToday & Крим25% розмістила в Twitter скріншот поста жителя Севастополя Олексія Процька, який зізнавався в ненависті до російських чиновників, які "знищують країну", і писав, що "більше життя хотів, щоб Севастополь повернувся в Росію", передають Патріоти України.

Тобто житель Криму зіткнувся з Росією не з розповідей пропагандистів, а з самою що ні на є справжньою Росією - з її перевершуючими всі мислимі межі бюрократією і бездушними чиновниками.

"Ще один зламався: йому не ту рассєю підсунули", - з їдкою іронією написали в одному з коментарів до посту. І такий "зломлений", особливо після "обнулюючого" голосування за поправки до Конституції РФ, в Криму, напевно, не один.А ще один коментатор сказав жорстку правду про таких розчарованих, дав їм вбивчу, але стовідсотково вірну оцінку: "А від вас більшого не потрібно. І не було потрібно. Головне, що ви схвалили захоплення Криму. І так, військовій базі під назвою "Півострів Крим" потрібні тільки військові".

Так, проросійськи налаштованих кримчан просто-напросто використовували, не піклуючись про морально-етичні моменти. А зараз мораль і етика окупантів вже і поготів не цікавлять, і істерика розчарованих в "русском мірє" кримчан їх, як то кажуть, не хвилює.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...