Ніколи не запізно: 52-річна Кайлі Міноуг вперше виходить заміж

Нареченим співачки став 46-річний креативний директор британського журналу GQ.

Відома австралійська співачка й акторка Кайлі Міноуг вперше виходить заміж. Про це пише Evening Standard, передають Патріоти України.

Обранцем співачки став 46-річний Пол Соломонс, креативний директор британської версії журналу GQ.

Мачуха нареченого Глорія зазначила, що вона «схвильована заручинами». «Ми дуже схвильовані. Пол повідомив родині лише нещодавно, але ми були щиро раді за них з Кайлі. Втім, вибачте, більше я нічого не можу сказати, оскільки мене просили мовчати. І я поважаю свого сина і поважаю Кайлі, щоб сказати що-небудь ще», – зазначила вона.

Для Кайлі Міноуг шлюб з Полом, з яким вона зустрічається четвертий рік, стане першим.

Пара почала готуватися до весілля, точне місце і час проведення заходу поки не відомі. Представники співачки ще не підтвердили заручини.

Після низки романів Міноуг перебувала в тривалих романтичних стосунках і планувала вийти заміж за артиста Джошуа Сасса у 2016 році. Тоді ж з'ясувалося, що наречений не був вірний співачці, і заручини були розірвані. У 2018 році поп-зірка почала зустрічатися з Соломонсом. Вони познайомилися через спільних друзів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...