Нікуди від неї на своїй ракеті не полетить: Канадська співачка чекає дитину від Маска (відео)

Канадська співачка Клер Еліс Буше, більше відома як Граймс, офіційно підтвердила, що батьком її дитини є американський мільярдер, засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск.

Про це 31-річна артистка розповіла виданню Rolling Stone, передають Патріоти України.

«Вона зустрічає нас на кухні гостьового будинку в одному з численних особняків в Лос-Анджелесі, якими володіє її хлопець, засновник Tesla Ілон Маск, який, вона офіційно підтверджує, є батьком її дитини. Вона живе з ним в іншому будинку. Тут вона виглядає недоречно, як проблемна дитина з багатої сім'ї, з татуюваннями, що визирають з-під рукавів водолазки з принтом пейслі, яку вона одягла під сорочку Marvel», — розповідає один з головних оглядачів журналу Rolling Stone Брайан Хайатт.В інтерв'ю Граймс також повідомила, що має народити свого первістка і шосту дитину Маска вже в травні.

Співачка також висловилася на тему мільярдів свого бойфренда, заявивши, що він реінвестує гроші в поліпшення світу.«Чи знаєте ви когось, хто бере все, що у нього є, і вкладає в науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи, щоб зробити світ кращим, когось, хто встає на світанку кожен день і дуже пізно лягає спати, Не бере відпустку і просто вкладає кожну унцію своєї енергії в усе, що йому небайдуже, а всі свої гроші - в щось, що може зробити світ кращим? Я захоплююся цим. Я думаю, що це здорово. Це не суперечить моїм переконанням», — заявила вона.

Граймс акцентувала увагу на тому, що Маск «не купує яхти» і не витрачає свої мільярди на її кар'єру.

«Граймс фінансується самою Граймс. Я не хочу брати кошти Tesla на мій художній проект. Я не можу говорити те, що я говорю, і вірити в те, у що я вірю, а потім брати гроші у свого хлопця», — говорить співачка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...