"Нормальні люди завжди сумують": На Росії виступили проти Путіна через Другу світову

Глава російської республіки Північна Осетія В'ячеслав Бітаров заявив, що не допустить проведення святкувань на честь закінчення Другої світової війни 3 вересня.

Володимир Путін і В'ячеслав Бітаров

Як пише Telegram-канал "Подъем", у цей день у Північній Осетії згадують жертв теракту в Беслані, передають Патріоти України.

"Нормальні люди не тільки в Осетії, але і по всьому світу, завжди сумують. Це біль кожної людини, незалежно від того, постраждав у нього хтось із родичів чи ні. Тому про яке свято в республіці ми можемо говорити, і хто це придумав? Я особисто жодних святкувань в Осетії не допущу", – наголосив він.

За словами Бітарова, він із розумінням ставиться до пам'ятних святкових заходів в інших регіонах, але в Північній Осетії провести їх 3 вересня неможливо. "Мені сказали, що історично підтверджено, що дійсно закінчення війни було 3 вересня. Із цим я сперечатися не можу. І хіба ми можемо забороняти комусь, наприклад, на Далекому Сході, у кого дід загинув на війні, прийти до меморіалу і покласти квіти? Ні. Але в республіці, яка людина, у якої хоч трохи є свідомості, може щось святкувати в такий день?" – зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...