"Ноу-хау" в столичній маршрутці обурило мережу (фото, відео)

"Креативність" маршрутників не знає меж.

У мережі опублікували відео, на якому видно, як водій однієї з маршруток Києва для перемикання передач використовує гайковий ключ через несправність важеля. Ролик з'явився на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Кращому транспорту в Києві бути". Київ, 194 маршрутка", – написав автор відео. Побачене шокувало киян, і вони залишили під постом безліч обурених коментарів. Люди побоюються, що такий транспорт рано чи пізно може потрапити в летальну ДТП."Насправді смішного мало, цей автобус іде прямо в аварію, це тільки питання часу, не сьогодні так завтра", "І смішно, і плакати хочеться. 21 століття", "Це рівень безпеки. Як таке випускають возити людей?", "Це баста! Безпека пасажирів у надійних "руках" якогось ключа", "Жесть", "Який жах", – пишуть користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...