Нова ера, або Зірки говорять: Гороскоп на 21-27 грудня для всіх знаків Зодіаку

Людей менше цікавитиме матеріальна сторона життя. Більше дбатимуть про душевний затишок.

Настає новий період в історії людства, час глобального оновлення. 21 грудня розпочнеться Ера Повітря, яка змінить Еру Землі. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Зникне відчуття безвиході, марно витрачених зусиль і грошей, - каже астролог. – Нова Ера змінить життя кожного з нас на краще. Не опирайтеся змінам, а прислухайтеся до підказок долі. Почнемо мислити інакше. Більшість проблем відпаде. Людей менше цікавитиме матеріальна сторона життя. Більше дбатимуть про душевний затишок. Стосунки з коханими стануть ближчими. Усе зміниться на краще. Зірки сприятимуть тим, хто хоче вчитися і підвищити професійні здібності".

  • Овен (21 березня – 20 квітня)

Ніщо не змусить звернути зі шляху, який ви собі намітили. Нав'язуватимете іншим власні переконання, але не готові будете прислухатися до когось. Не намагайтеся влаштовувати долі своїх дітей. Нехай самі вирішують, кого любити та чим займатися.

  • Телець (21 квітня – 20 травня)

Оберіть справи, які вам до душі. Дійте мудро. Не женіться за двома зайцями. Заробітки зростають. Придбані одяг і взуття, техніка та авто служитимуть довго.

  • Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відчуєте, що безпосередньо від вас багато що залежить. Накопичуйте досвід і реалізовуйте свої навички. Нарешті у пригоді стануть ваші знання. Не порушуйте правила дорожнього руху.

  • Рак (22 червня – 22 липня)

Багато чого напророкуєте. Бачитимете майбутнє краще за інших. Ваші здібності потрібні людям. Особливо багато корисного цього тижня зроблять лікарі. Вони ставитимуть точні діагнози і швидко лікуватимуть пацієнтів.

  • Лев (23 липня – 23 серпня)

Постанете перед складним вибором: лишити усе, як є, чи принципово змінити своє життя. Важко попрощатися з усім, що напрацювали. Та настав час самовдосконалюватися і рухатися вперед.

  • Діва (24 серпня – 23 вересня)

Постійно будете попереду всіх. Звільняйтеся із надокучливої роботи. Займайтеся тим, що любите. Нарешті почнете вірити у свої уміння та можливості. Не дозволяйте нікому цю віру підірвати.

  • Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Наполеонівські плани спонукатимуть усюди встигнути і стати першим. Не намагайтеся будь-що реалізувати усі бажання. Інакше тиждень пройде у суєті, але мало що вдасться.

  • Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Отримаєте спокусливі пропозиції на роботі та у бізнесі. Вчасно зустрінете потрібну людину, співпраця з якою докорінно змінить ваше життя. Зростає список витрат, але це не нашкодить сімейному бюджету.

  • Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Настає свято на вашій вулиці. Нарешті почне вдаватися те, до чого раніше доклали багато зусиль. Зараз маєте шанс змінити своє життя: переїхати жити в іншу країну, влаштуватися на роботу своєї мрії, закохатися у людину, з якою розділите свою долю.

  • Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Відчуєте, що бракує освіти, аби займатися тим, чого хочете. Вчитися ніколи не пізно. Успіх залежатиме від того, наскільки ви готові самовдосконалюватися. Вкладайте гроші у нову справу. Це дасть гарні плоди.

  • Водолій (21 січня – 20 лютого)

Розпочинається новий період у вашому житті. Можна з упевненістю дивитися в завтрашній день. На вас чекає справжній фінансовий успіх. Загострюється розум. Легко зумієте вивчити те, що не вдавалося раніше.

  • Риби (21 лютого – 20 березня)

Це час оновлення. Зникають сумніви і підозри, що ви з чимось не впораєтеся. З'являються люди, які готові підтримати і зацікавлені у вашому розвитку. Складіть список того, чого хочете досягти у Новому році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...