Нова "кріпосна": Головну роль у продовженні популярного українського серіалу отримала російська акторка (фото)

На роль претендувало понад 400 акторок.

У третьому сезоні українського серіалу "Кріпосна" зіграє російська 25-річна акторка Соня Прісс. Вона виконає в кінострічці роль головної героїні – Каті Вербицької. Як повідомляє пресслужба серіалу, на роль кріпосної претендувало понад 400 акторок. До того ж, уже стартували зйомки продовження кінострічки, передають Патріоти України.

"Коли ми побачили проби Соні, з перших хвилин зрозуміли: "Ось вона, наша нова Катя!". У ній чітко видно характер. Це саме та Катя, яка пройшла довгий і складний шлях", – розповіла шоуранер серіалу Тала Пристаєцька.

Соня Прісс.

Варто відзначити, що Прісс замінить акторку Катерину Ковальчук, яка відмовилася грати роль Вербицької після того, як не змогла знайти спільну мову з кінокомпанією і продюсерами.

До слова, Соня Прісс народилася в Санкт-Петербурзі. 2017 року почала зніматися в кіно: популярність акторці принесли ролі в мелодрамі "Друге перше кохання", а також у кінострічці "Срібні ковзани".

Пропонуємо вам порівняти двох акторок, якіим дісталась роль Каті Вербицької: Катерину Ковальчук (зліва) і Соню Прісс (праворуч).

Катерина Ковальчук і Соня Прісс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...