Нові барви "кінця епохи бідності": В Україні дорожчає проїзд у громадському транспорті

Найдорожчий проїзд нині у Києві – 8 гривень. Найдешевший у жителів Черкаської та Херсонської областей – 3 грн.

В Україні знову дорожчає проїзд. На Київщині та ще у кількох регіонах пасажири у маршрутках платитимуть більше. Ціни на квитки в автобусах, тролейбусах, трамваях та метро поки не зміняться, передають Патріоти України з посиланням на Сьогодні.

В асоціації «Автоперевізники Київщини» кажуть: вартість проїзду зростатиме. Мовляв, від 2018 року не змінювали тарифів:

  • Спочатку на кілька гривень вартість проїзду піднімуть у Боярці, Вишневому.
  • За ними будуть Згурівка, Баришівка, Іванків.

Ще кілька причин подорожчання називають водії. Через карантин, що триває майже рік, пасажирів стало значно менше і зросли ціни на пальне. Прогнозують, що з Боярки до Києва квиток коштуватиме 25 грн.

У столичних маршрутках квитки теж здорожчають на кілька гривень у березні, кажуть перевізники. У метро ж, трамваях і тролейбусах поки залишиться усе як є, бо громадському транспорту місто компенсує збитки.

Також зміняться ціни на проїзд у маршрутках:

  • У Сумах вартість вже підняли на 2 грн. Платять 7 грн замість п’яти.
  • На Харківщині зросте вартість приміських та міжміських перевезень від однієї до чотирьох гривень – залежно від протяжності маршруту.
  • У самому Харкові тарифів поки не змінюватимуть.
  • У Копивницькому у тролейбусах і комунальних автобусах квиток коштуватиме 5 і 6 гривень. Маршрутникам міськрада планує затвердити тариф на рівні 7 грн.

Найдорожчий проїзд нині у Києві – 8 гривень. Найдешевший у жителів Черкаської та Херсонської областей – 3 грн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...