Нові документи щодо змови Трампа з Росією оприлюднили у США

Перше розслідування ФБР щодо змови членів виборчого штабу Трампа у 2016 році з росіянами для впливу на вибори назвали найбільш провальним, некомпетентним і корупційним в історії ФБР і Мін'юсту США.

У США оприлюднили документи, які стосуються розслідування щодо можливої змови президента США Дональда Трампа із Росією. Документи оприлюднив голова юридичного комітету Сенату США Ліндсі Грем, передають Патріоти України з посиланням на Fox News.

Перше розслідування ФБР щодо змови членів виборчого штабу Трампа у 2016 році з росіянами для впливу на вибори, отримало назву Crossfire Hurricane і, за словами Грема, стало провальним. "Я вважаю розслідування Crossfire Hurricane наймасштабнішим системним провалом з боку вищого керівництва, але не відданих, працьовитих патріотів, які захищають нашу країну кожен день в Федеральному бюро розслідувань і Міністерстві юстиції", - сказав Грем.

Він додав, що це розслідування виявилося одним з найбільш некомпетентних і корумпованих розслідувань в історії ФБР і Мін'юсту. "Важко повірити, що в Америці могло трапитися щось подібне на Crossfire Hurricane. Суть в тому, що в майбутньому ми повинні мати більше стримувань і противаг, коли справа доходить до політичних розслідувань", - зазначив Грем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...