"Нові обличчя" чи "нові д*пи"? Голова Дніпропетровської ОДА брав участь у російському телешоу і був готовий зніматися без штанів (фото, відео)

Його анкета досі розміщена на сайті kinomodel.ru. В анкеті зазначено, що Бондаренко живе в Москві і готовий рекламувати спідню білизну.

Олександр Бондаренко

Олександр Бондаренко, який понад рік очолює Дніпропетровську ОДА, 7 років тому був учасником російської програми "Давай одружимося". Його анкета досі розміщена в базі російських кіномоделей, і там зазначено, що Бондаренко живе в Москві і готовий рекламувати спідню білизну. Про це пише у Фейсбуці журналістка Соня Кошкіна, передають Патріоти України.

За словами Кошкіної, вона почала шукати інформацію про Бондаренка, коли отримала від його пресслужби запит на інтерв'ю. "Олександр Бондаренко, голова Дніпропетровської ОДА (з вересня 2019-го). 33 роки. Сам себе при цьому титрує як "політик". Ще б "державним діячем" підписав, їй Богу. Відомий тим, що раніше жив у Росії, працював там моделлю (рекламуючи товари вельми своєрідні. Хочете подробиць - гугліть, я вже більше не можу ржати), брав участь у зйомках програм типу "Давай одружимося"", - написала Кошкіна.

Також його анкета досі розміщена на сайті kinomodel.ru. В анкеті зазначено, що Бондаренко живе в Москві і готовий рекламувати спідню білизну.

"У середу Кабмін затвердив на посаду голови Дніпровської ОДА Валентина Резніченка. У п'ятницю очікується указ Президента про призначення. Як шкода-як шкода, так ми і не поговорили з молодим "політиком" Бондаренком про децентралізацію-ковід-вибори", - додала Кошкіна.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...