Нові обличчя на старий лад, або "ВІА Гра" по-новому: Меладзе з нагоди 20-річчя оновив склад популярного дівочого гурту (відео)

Раніше легендарний колектив покинули Еріка Герцег (багато приписували їй любовний зв'язок з Костянтином Меладзе) і Ольга Меганська.

Костянтин Меладзе

Костянтин Меладзе представив новий склад групи «ВІА Гра», поява якого приурочена до 20-річчя проекту. До Уляни Синецької приєдналися Ксенія Попова і Софія Тарасова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Останній, до слова, зараз всього 19 років, а Меладзе познайомився з нею 10 років тому. «Тоді я брала участь в дитячому конкурсі і вилетіла звідти. Моя мама пішла обурюватися і підійшла до Костянтина Меладзе. Той сказав, що все буде добре, але треба далі працювати. І все дійсно склалося добре! Я єдина солістка, яка молодша за саму "ВІА Гру", мені всього 19 років», - розповідає Софія.

А Ксенію відібрали в колектив за підсумками кастингу. Меладзе сподобався голос дівчини і її музичний смак. «Вперше так вийшло, що у нас в складі колективу не тільки красиві дівчата, а й дійсно талановиті музиканти. У всіх трьох приголомшливі голоси», - похвалився продюсер, пояснивши, що коли склад групи довго не змінюється, він занепадає і втрачає творчий ентузіазм.

На шоу солістки представили нову пісню під назвою «Рикошет». Перед глядачами юні виконавиці постали в сексуальному вбранні з напівпрозорими вставками на животі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...