Нові-старі традиції: До Нового року в Казахстані зварили пиво зі смаком ... олів'є

Партія випущена обмеженим тиражем і в продажу, на жаль, не з'явиться.

Такий незвичайний смак випустило казахстанське рекламне агентство «Kombinat» в колаборації з баром «Le Janbyr», вирішивши, що якщо олів'є - традиційне новорічне блюдо, чому б не зробити і пиво з таким смаком, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Для того, щоб досягнути справжньої відповідності зі знаменитим салатом, пивовар Шингис Кунанбаев додав в процесі пивоваріння огірки, горох, моркву, лактозу і інші традиційні інгредієнти.
Як відзначають в барі, при дегустації пива відчувається аромат маринованого огірочка, а на смак - дійсно здається, ніби це рідкий олів'є: хтось здатний вловити докторську ковбасу, хтось відчуває моркву або картоплю, а хтось упевнений, що вловлює все відразу.
Партія випущена обмеженим тиражем для гостей бару, і в продажу, на жаль, не з'явиться.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

неділя, 14 вересень 2025, 0:07

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...