Партія випущена обмеженим тиражем і в продажу, на жаль, не з'явиться.

Такий незвичайний смак випустило казахстанське рекламне агентство «Kombinat» в колаборації з баром «Le Janbyr», вирішивши, що якщо олів'є - традиційне новорічне блюдо, чому б не зробити і пиво з таким смаком, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.
Для того, щоб досягнути справжньої відповідності зі знаменитим салатом, пивовар Шингис Кунанбаев додав в процесі пивоваріння огірки, горох, моркву, лактозу і інші традиційні інгредієнти.
Як відзначають в барі, при дегустації пива відчувається аромат маринованого огірочка, а на смак - дійсно здається, ніби це рідкий олів'є: хтось здатний вловити докторську ковбасу, хтось відчуває моркву або картоплю, а хтось упевнений, що вловлює все відразу.
Партія випущена обмеженим тиражем для гостей бару, і в продажу, на жаль, не з'явиться.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...