Нові-старі традиції: До Нового року в Казахстані зварили пиво зі смаком ... олів'є

Партія випущена обмеженим тиражем і в продажу, на жаль, не з'явиться.

Такий незвичайний смак випустило казахстанське рекламне агентство «Kombinat» в колаборації з баром «Le Janbyr», вирішивши, що якщо олів'є - традиційне новорічне блюдо, чому б не зробити і пиво з таким смаком, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Для того, щоб досягнути справжньої відповідності зі знаменитим салатом, пивовар Шингис Кунанбаев додав в процесі пивоваріння огірки, горох, моркву, лактозу і інші традиційні інгредієнти.
Як відзначають в барі, при дегустації пива відчувається аромат маринованого огірочка, а на смак - дійсно здається, ніби це рідкий олів'є: хтось здатний вловити докторську ковбасу, хтось відчуває моркву або картоплю, а хтось упевнений, що вловлює все відразу.
Партія випущена обмеженим тиражем для гостей бару, і в продажу, на жаль, не з'явиться.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...

Провідна неділя 2025 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 27 квітень 2025, 0:10

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...