Новорічний скандал: Фабрика вирішила знищити всі ялинкові прикраси з символікою російської армії

4 грудня під час екскурсії на Клавдієвську фабрику ялинкових іграшок були помічені прикраси з символікою армії країни-агресора. Відео з'явилося в соцмережах і викликало хвилю обурення в українців.

Скандал з Клавдієвською фабрикою ялинкових іграшок, де випускали прикраси з символікою російської армії, спробував загладити представник керівництва Павло Гукасов. За його словами, один із напрямів роботи підприємства - «діяльність у сфері освіти, розваг і туризму», а також «розвиток бізнесу не тільки на території України, а й за її межами», передають Патріоти України.

«У зв'язку з короткою сезонністю бізнесу і в боротьбі за ринок з китайськими виробниками за останні шість років фабрика не змогла повністю відмовитися від російського ринку. Частину продукції фабрика поставляла до Росії, замовлення розміщувалися через CRM-систему, що дозволяло максимально оптимізувати і прискорити виконання замовлень в умовах стислих термінів», - пише Гукасов в Facebook.
Далі в своєму пості представник фабрики заявив, що весь час займався «розвитком нових проектів». А замовлення від РФ йшли безпосередньо - «без моєї уваги». І робітники виконували всі роботи, про які нібито не знав начальник. «І тільки конфліктна ситуація дозволила мені взяти безпосередню участь у відмові від виконання даного замовлення. На даний момент тираж ліквідовано», - повідомив Гукасов.
Він пообіцяв, що надалі «всі замовлення будуть безпосередньо проходити цензурний і етичний контроль» і подякував авторам, що розкрили «проблему в системі прийому замовлень». «Я поділяю обурення громадськості і приношу свої вибачення за дану ситуацію і сподіваюся на відновлення теплого ставлення до імені та колективу фабрики», - додав Гукасов.
Але українці словами представника фабрики не повірили і шквал гнівних коментарів тільки посилився.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...