Новосели Конча-Заспи: Олена Зеленська розповіла, як її благали про переїзд на держдачу та як обживає нове "гніздечко"

За словами першої леді, в деякі приміщення будинку сім'я президента навіть не заходить.

Родина Володимира Зеленського зробила низку змін на державній дачі в Конча-Заспі, де зараз живе президент. Про це розповіла перша леді Олена Зеленська, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

Коментуючи запитання про те, як їй живеться на «Пшонка-стайл» дачі, вона розповіла про такі нововведення: «Ми зняли ці люстри. Більше скажу: в деякі приміщення ми навіть не заходимо. Це величезний будинок, нашій сім'ї не потрібен такий великий. Збили золото, пофарбували [стіни] в сірий колір».

Крім того, Зеленська запевнила, що її сім'я не планувала переїжджати на держдачу. «Це ж не будинок. Від перших днів служба охорони нас вмовляла, змушувала, благала переїхати в це місце, де вони зможуть виконувати свої функціональні обов’язки. Тому що в багатоквартирному будинку складно: там є сусіди, пропускний режим їм заважає. І вони [держохорона] не можуть повністю свою роботу виконувати. Ми довго пручалися, але все одно довелося переїхати», — пояснила вона.

За словами дружини президента, вона мріє «коли-небудь мати своє житло». «Можливо, моя мрія здійсниться. Поки що це все мрії і плани», — зазначила Олена Зеленська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...