Новий очільник президентського Офісу оприлюднив свою декларацію

Єрмак задекларував понад 10 млн грн активів.

Результат пошуку зображень за запитом андрій єрмакКерівник Офісу президента України Андрій Єрмак оприлюднив декларацію за 2019 рік. Про це повідомляється на сайті Національного агентства з запобіганню корупції, передають Патріоти України.

Так, за даними опублікованої декларації, керівник ОП володіє квартирою площею 107,8 кв. метрів, придбаних у 2015 році автомобілем Toyota Camry, поруч корпоративних прав і трьома державними цінними паперами вартістю 1 тис. гривень.

У загальному Єрмак вніс у декларацію 254 959 грн доходу за 2019 рік, зокрема це дохід від підприємницької діяльності, зарплати в ТОВ "Міжнародна юридична компанія", зарплати за основним місцем роботи в АТ "Міжнародна юридична компанія", гонорари в "Медійній групі європейського партнерства" та дохід від відчуження цінних паперів і корпоративних прав.

Також керівник ОП задекларував частини корпоративних прав 9 компаніях, у тому числі: 100% ТОВ "ЕР ПІ АЙ", 99% в ТОВ "Гарнет Інтернешнл Медіа груп", 10% в ЗАТ "Интерпромфинанс-Україна" і по 50% в ТОВ "Міжнародна юридична компанія", "Міжнародна фармацевтична група" і "Интерпромфинанс-Безпека".

Ще Єрмаку належать 60% прав в Адвокатському об'єднанні "Міжнародна юридична компанія", 33,33% в ТОВ "АМА ВІЖН" і 0,01% - у ТОВ "Віссон Юкрейн Технолоджіс". Керівник ОП є кінцевим власником всіх вищеназваних компаній.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...