Новий ворог Ху*ла: Хто такий схиігумен Сергій, який бажає знищити господаря Кремля

Президент РФ Володимир Путін отримав нового особистого ворога в особі уральського православного діяча Сергія, що дотримується антисемітських і ультраконсервативних ідей і потрапив в опалу до РПЦ і Кремля.

Настоятель Среднеуральского жіночого монастиря схиігумен СергійМіжнародний оглядач Іван Яковина розповідає головне, що необхідно знати про схиігумена Сергія, якого нещодавно позбавили сану, і його конфлікт з російським режимом, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

На Уралі з’явився «шаман Габишев на стероїдах» — темний, могутній, нещадний, харизматичний, безстрашний і ревно віруючий схиігумен Сергій. Шаман Олександр Габишев був, по суті справи, хіпі: він йшов зі своїм візком по шосе, розповідав про гармонію в світі; про те, що треба любити тварин, рослини, всіх поважати, з усіма дружити і так далі. А тут з’явився Сергій, який в цілому зовсім не добрий. Він теж мріє відправити в пекло російського президента і все його оточення (хоча Габишев тільки про Путіна це говорив), причому максимально злісним і неприємним для самого Володимира Путіна способом.

Цей схимонах організував собі справжній медіаресурс — він завів собі YouTube-канал з десятками тисяч фоловерів, причому зробив це хитро, не сам, а через посередників. Таким чином він уникає звинувачень в тому, що є ютубером і блогером, бо вважається, що недобре священику займатися такими справами. Але крім цього, у схиігумена величезна армія явних прихильників — це десятки тисяч людей, серед яких є і генерали, і полковники, якісь артисти, КВНники, депутати і хто тільки не… Тобто це російська «еліта», і він їм всім нормально промив мізки."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...