Новий iPhone 12: У мережу "злили" правдоподібне відео з корпусом новинки

Очікується, що лінійка iPhone 12 буде представлена чотирма моделями.

Шанувальники компанії Apple очікують офіційного анонсу нового iPhone 12 на презентації 15 вересня, але в мережі вже зараз обговорюють відео, на якому імовірно зафільмовано задню частина корпусу нового смартфона. Як повідомляє ITC, "шпигунське" відео повністю узгоджується з попередніми витоками інформації про новинку. Найімовірніше, саме так буде виглядати задня частина серійного iPhone 12 Pro, передають Патріоти України.

Ролик підтверджує повернення до "прямокутного" дизайну з пласкими гранями (як в iPhone 4 та 5). При цьому, впізнаваний блок основної камери буде збережений, але в ньому з'явився модуль спалаху, а також невеликий отвір, який експерти вважають місцем для сканера LiDAR.

На відео також можна бачити кільцевий модуль нової системи бездротової зарядки з магнітним позиціонуванням. Передбачається, що магніти будуть служити для постановки смартфона на зарядній станції.

Очікується, що лінійка iPhone 12 буде представлена чотирма моделями: базові iPhone 12 і iPhone 12 Plus прийдуть на заміну iPhone Xr і iPhone 11. Старші iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max стануть більш сучасними аналогами 11 Pro і 11 Pro Max.

Усі пристрої будуть побудовані на 5-нм SoC A14 Bionic і оснащені OLED-дисплеями. Моделі Pro отримають панелі з частотою оновлення зображення 120 Гц.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...