Новий замах на експолонянку терористів "ДНР" вчинили на Донбасі: Що відомо

Жінка підірвалася на розтяжці у дворі власного будинку.

Валентина Бучок

Біля Костянтинівки Донецької області здійснили збройний напад на колишню полонену "ДНР" у в'язниці "Ізоляція" Валентину Бучок, вона підірвалася на розтяжці у дворі власного будинку. Про це написав керівник Східноукраїнського центру громадських ініціатив Володимир Щербаченко в Facebook, передають Патріоти України.

"Валентина відверто і безстрашно свідчить про злочини т.зв. "ДНР", а також веде кілька судових процесів проти корпорації ДТЕК. Це вже не перша спроба замаху на Валентину. Попередні замаху залишилися нерозсілдуваніми правоохоронними органами. Українські спецслужби не здатні забезпечити безпеку свідків у судових процесах проти окупантів", - написав він.

Додому до постраждалої приїхали лікарі. За словами Щербаченко, вона жива і після інциденту могла говорити. Більше подробиць він не знає.

Відзначимо, що це не перший замах на Бучок, раніше їй у двір будинку невідомі кидали гранату. Тоді боєприпас знайшов її чоловік. У 2018 році їй також підпалили будинок. "10 травня чоловік пішов у відпустку, і близько другої години ночі він почав кричати: "Валя, вставай, ми горимо". Ми посхоплювалися і загасили дах. А так як ні АТО-шники, ні колишні військовополонені не мають свого житла, то для нас це був шок. Ми залишилися в чистому полі", - розповіла жінка.

Валентина зазначила, що здогадується, хто підпалив будинок і підкинув гранату, оскільки їй погрожували в "МГБ ДНР".

Валентину Бучок бойовики ОРДО звинуватили в шпигунстві в 2017 році. Майже рік жінку утримували в полоні і катували. На неї намагалися "повісити" співучасть в організації вбивства бойовика Мотороли

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...