НП на Донеччині: Дві сотні людей цілу ніч шукали зниклих дітей (фото)

Після поширення в соціальних мережах інформації про зникнення дітей сотні людей посеред ночі прийшли на допомогу правоохоронцям.

На Донеччині вночі поліцейські разом з волонтерами розшукали трьох зниклих дітей віком 3, 4 і 5 років. Як повідомляє Національна поліція України у Facebook, хлопчики зникли вчора у Добропіллі, передають Патріоти України.

«Поліція розгорнула пошукову операцію, до якої, незважаючи на нічний час, приєдналися місцеві жителі. Дітей шукали близько 200 людей. Малюків знайшли на вершині терикону шахти «Добропільська» близько 2:00», - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що вчора о 21:00 до Добропільського відділення поліції звернувся чоловік, який розповів, що зникли двоє його синів і племінник. «Як виявилося, він зі співмешканкою і дітьми приїхав до рідних у Добропілля з Покровська. Дорослі пішли збирати вугілля до териконів, а дітей залишили дідусеві. Коли батьки близько 18:00 повернулися, дітей ніде не було. Перші три години зниклих дітей рідні шукали своїми силами, але марно», - повідомили у поліції.

Після поширення в соціальних мережах інформації про зникнення дітей сотні людей посеред ночі прийшли на допомогу правоохоронцям. «Поліцейські і добровольці розділилися на пошукові групи, які обстежували місцевість із тепловізорами і собаками, а територія пошуків простягалася на десятки кілометрів і включала ставок, греблю, терикон, дачне селище», - йдеться у повідомленні.

У поліції повідомили, що вийти на слід дітей допомогли кінолог зі службовим собакою, який привів до терикону. «А знайшли дітей двоє молодих хлопців, місцевих жителів. Змерзлих і голодних дітей загорнули у куртки і нагодували. Малечу доставили до лікарні на обстеження. З хлопчиками все добре, їх здоров’ю нічого не загрожує», - йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...