НП на Львівщині: Поліцейський на службовому авто збив пішохода і втік з місця події

Винуватця аварії і авто знайшли тільки через три доби після аварії.

У районі села Верчани Львівської області оперативний співробітник карного розшуку одного з відділень поліції збив людину і поїхав з місця аварії. Інцидент за участю поліцейського стався ще 19 липня, але відомо про нього стало тільки днями, передають Патріоти України з посиланням на Zaxid.net.

Майор поліції на службовому ВАЗ-2107 червоного кольору їхав в напрямку Стрия. Близько 23:00 поліцейський наїхав на перехожого, який йшов по проїжджій частині. Після наїзду коп вийшов з авто, подивився, що людина не рухається і зник з місця аварії. Свідком ДТП став інший водій, який викликав поліцію і повідомив, що винуватець зник з місця інциденту.

Через три дні поліцейські знайшли втікача. Ним виявився 34-річний оперативний співробітник карного розшуку Стрийського відділення поліції Андрій Ю. Автомобіль, яким він збив 45-річного Степана С., є службовим, але без поліцейського позначення.

Співробітники внутрішньої безпеки поліції вже передали всю інформацію про поліцейського в ГБР. У поліції повідомили, що влаштував аварію поліцейського вже звільнили.

Потерпілий знаходиться в реанімації. У нього важка відкрита черепно-мозкова травма. Чоловік уже кілька днів перебуває в комі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...