Низькі зарплати, пенсії та війна на Донбасі: Що найбільше турбувало українців у березні (опитування)

43,9% респондентів, опитаних центром SOCIS, вважають, що події в Україні розвиваються частково у правильному і частково в неправильному напрямі.

Згідно з результатами проведеного в березні опитування центру SOCIS, найактуальнішими проблемами для українців були низькі зарплати та пенсії (47,3%) і війна на Донбасі (46,9%), передають Патріоти України.

Також українців турбували високі тарифи на комунальні послуги (28,4%), зростання цін та інфляція (24,6%), неможливість одержати якісні медичні послуги (23,9%), безробіття (20,2%) та корупція у центральній владі (18,3%).

43,9% опитаних вважають, що події в Україні розвиваються частково у правильному і частково в неправильному напрямі. 37,5% респондентів думають, що країна рухається в неправильному напрямі, а 14,8% переконані, що у правильному.

Найвищий електоральний рейтинг залишається у президента України Володимира Зеленського (40,4%). Зріс рейтинг колишнього глави держави Петра Порошенка (із 9,6% у лютому до 11,8% у березні). А співголова парламентської фракції "Опозиційної платформи – За життя" Юрій Бойко і лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко погіршили свої позиції – із 9,3% до 8,8% та із 7,5% до 5,1% відповідно.

Лідером за кількістю потенційних виборців залишається партія "Слуга народу" – 31,5% (у лютому – 36,1%). На другому місці – "Європейська солідарність" (12%), яка у березні посилила імідж опозиційної партії. Замикає трійку лідерів "Опозиційна платформа – За життя" (9,8%).
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...