"О, мені це потрібне": Одеські "копи" під час обшуку пограбували офіс (відео)

На період проведення перевірки поліцейські відсторонені від виконання службових обов'язків.

В Одесі камера зняла, як поліцейські під час обшуку приміщення вкрали кілька речей. Всі імена учасників події вже відомі. За фактом проводиться перевірка, повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

На відео три людини, які проводять обшук в офісі одного з одеських підприємств. При цьому вони розкладають по кишенях чужі речі, коментуючи свої дії нецензурними словами.

- Вони (учасники обшуку) дійсно є співробітниками поліції. Цей ганебний вчинок ганьбить честь і гідність тих поліцейських, які щодня стоять на варті закону і порядку, - підкреслили в прес-службі, додавши, що керівництво поліції "не має наміру покривати недойное поведінку подібних працівників".
За фактом проводиться службове розслідування, матеріали якого будуть передані в ГБР. На період проведення перевірки поліцейські відсторонені від виконання службових обов'язків.
Що на відео
Видно двоє чоловіків і жінка, які беруть речі і кладуть до кишень і сумки. Так, жінка під час обшуку бачить скотч і зі словами "О, мені скотч потрібен", кладе його в свою сумочку. Після цього слідчий не соромлячись розмірковує:
- Що мені ще потрібно? Колонка у мене є, чайник є ...
Через час на відео чоловік-слідчий сидить і їсть. При цьому розмірковуючи, "чи не образяться вони (власники офісу) за це?".
- Та я тебе благаю. Гикати через це будеш? - відповідає жінка.
Згідно з коментарями, ці троє - слідчі, які проводять обшук в комерційній структурі, яка працює з товариством сліпих.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...