Обережно, шахраї! Українців попередили про новий вид обману в мережі

Зловмисники придумали метод обману продавців, які виставляють товари на популярному сайті.

На популярному сайті OLX помітили чергову шахрайську схему. Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний" в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Зловмисники придумали метод обману продавців, які виставляють товари на сайт. Вони пишуть їм, що готові придбати товар за оголошенням. Після цього приходить посилання, що гроші нібито відправлені (при OLX-доставці гроші банк сам "заморожує" і для цього нічого вводити не треба).

Ошукані переходять за посиланням і вводять номер карти, також пишуть актуальний баланс на карті. У цей час нібито сайт OLX імітує високу завантаженість і просить ввести код з смс, для підтвердження оплати. Так продавці самі відкривають доступ до своєї карти для зловмисників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...