"Обговорили завдання з російської мови...": На Росії через сварку в інтернеті жорстоко вбили чоловіка

Словесна перепалка в чаті переросла у криваві розбірки...

У Росії в батьківському чаті виник конфлікт між батьком і матір'ю шестикласників. Чоловік жінки разом з її братом знайшли чоловіка і жорстоко побили його, через кілька днів він помер, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Словесна перепалка в чаті виникла між Романом Гребенюком і мамою її однокласниці на ім'я Анна.

Конфлікт виник під час обговорення завдання з російської мови. Учитель задала дітям тест, який потрібно було виконати в певний час. Анна написала в чаті, що її дочка всім надішле паролі. Але частина дітей в цей час були в дорозі або на додаткових заняттях і могли не встигнути. Про це і написав Роман. Виник скандал, в ході якого Роман написав: "Питання треба вирішувати, а не соплі жувати".

Жінка відповіла словами: "Ти що безсмертний ???? Таке мені писати".Через кілька годин чоловік Анни Арман разом з її братом Арсеном приїхав на розборки в банк, де перебував Гребенюк. Арсен Мелконян кілька разів ударив Романа по голові. Чоловік впав, стікаючи кров'ю. У приміщенні був доктор, завдяки діям якого потерпілий не помер на місці. Він впав у кому і через тиждень помер у лікарні.

У той же день поліцейські затримали 30-річного Мелконяна. Як виявилося, раніше він вже був судимий. На нього завели справу за статтею "умисне спричинення тяжкої шкоди здоров'ю". На допиті він визнав свою провину і повідомив, що побив чоловіка за образу сестри.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...