Об'єднати опозицію президенту? - Журналіст оцінив перспективи Вакарчука на виборах

Політична сила фронтмена «Океану Ельзи», яку Святослав Вакарчук презентував у четвер, 16 травня, має шанси об'єднати опозиційні обраному президенту України Володимиру Зеленському та його партії «Слуга народу» сили.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

На його думку, партія Вакарчука, якщо буде проводити стратегію об'єднання, може залучити під свої знамена багато демократичних проєвропейських проектів. «Звичайно, при цьому Святослав завдасть удар по планам Петра Порошенка, який має намір повернутися у владу на парламентських виборах з новим проектом політичної партії, - зазначає він і додає: - Але й взагалі політична карта буде перекроєна».

Підкреслюючи, що в суспільстві існує гострий запит на зміни і нові обличчя в політиці, журналіст упевнений, що попит на тих, хто зараз в уряді і парламенті, також буде існувати. Йдеться про політиків і чиновників, котрі не засвітилися в корупційних скандалах. «Політика вимагає провайдерів у багатьох сферах, запити суспільства ускладнюються, потрібні люди, здатні будувати постійно діючі політичні партії, працювати в регіонах, готувати проекти рішень та їх виконувати. У нас ще дуже маленький політичний клас, занадто мало управлінців, занадто мало комунікаторів. Вибори-2019 показують низьку професійну компетентність влади і політичної системи, її вразливість», - пише Юрій Бутусов.

За його прогнозами, багато діючих політиків під час парламентської кампанії зосередять свої сили і ресурси на отриманні «персонального притулку» на мажоритарних округах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...