Обіцяв кинутися з вершечка Кримського мосту: Чоловік заблокував центр Москви (відео)

Висота переправи становить 28,5 метрів. Росіянин забрався на висоту 5-поверхового дому.

Кримський міст у МосквіЧоловік заявляв, що збирається скоїти самогубство. Він виліз на одну з арок Кримського мосту, що у Москві, передають Патріоти України.

Зістрибнути він збирався начебто через те, що йому не вистачає грошей. За інформацією телеграм-каналу Baza, чоловік на заміну того, щоб спуститися, вимагав 22 тисячі рублів. У соцмережі також оприлюднили відео з відчайдухом.

Врешті, через пів години вмовлянь, "альпініста" таки вдалося зняти з висоти. Врятували чоловіка "надзвичайники", вони спустили його на землю за допомогою підіймача.

Після цього чоловіка доправили до відділення поліції. Його звуть Уман. Ймовірно, він має проблеми зі психікою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...