"Обматюкав портрет головнокомандувача": На Росії звільнили офіцера через нецензурну лайку в бік Путіна

Офіцер намагався оскаржити своє звільнення в суді, втім, суддів не вразили пояснення, що він пив не один і в позаслужбовий час, через «тривале відрядження і пригнічений стан».

У Росії звільнили офіцера-підводника, який, будучи на військовій базі ВМФ Росії в сирійському порту Тартус, напився, а коли його доставили в комендатуру, нецензурно лаявся, в тому числі, і на адресу висівшого на стіні портрета президента РФ Путіна. Про історію зі звільненням розповіли росЗМІ, уточнюючи, що інцидент стався влітку 2019 року, передають Патріоти України.

«У військовій комендатурі офіцер Олег Лавренчук «висловлював на адресу військового коменданта, особового складу військової комендатури, а також портрета верховного головнокомандувача збройними силами Російської Федерації нецензурну лайку».

Решта часу офіцер намагався оскаржити своє звільнення в суді. Втім, суддів не вразили пояснення колишнього військовослужбовця, що він пив не один і в позаслужбовий час через «тривале відрядження і пригнічений стан». Тепер його адвокат готує касаційну скаргу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...