Обмивав новий контракт? П'яний новачок "Ювентуса" на своєму Ferrari потрапив у ДТП

Бразильцеві загрожує не тільки серйозний штраф, а й позбавлення водійських прав на тривалий термін.

Футболіст збірної Бразилії Артур Мело, який нещодавно перейшов в рамках обміну з «Барселони» в «Ювентус», потрапив в ДТП на своєму Ferrari, перебуваючи при цьому в стані алкогольного сп'яніння, повідомляє Diari de Girona, передають Патріоти України.

Інцидент стався близько четвертої години ранку в понеділок 17 серпня о невеликому іспанському місті Палафружель в 130 км на північ від Барселони. Перебуваючи за кермом дорогого авто, 24-річний бразилець зачепив бордюр. Його машину викинуло з дороги, і вона врізалася в ліхтарний стовп. Ні Артур, ні хто-небудь з пасажирів автомобіля не постраждали.
Прибула на місце інциденту поліція запідозрила футболіста в надмірному вживанні алкоголю і зажадала від Артура пройти тест, який підтвердив підозри поліцейських (тест показав результат 0,55 мг / л, що перевищує допустиму норму - 0,50 мг / л). Бразильцеві загрожує не тільки серйозний штраф, а й позбавлення водійських прав на тривалий термін.
До речі, зовсім недавно футболіст був оштрафований «Барселоною» за те, що без поважної причини прибув до табору команди з Бразилії з двотижневим запізненням.

Нагадаємо, «Барселона» продала переможця Кубка Америки Артура Мело в «Ювентус» за 72 млн євро (в 2018-м футболіста купили у бразильського "Греміо" за 31 млн). У зворотному напрямку вирушив боснійський півзахисник туринського клубу Миралем П'янич, який обійшовся каталонцям в 60 мільйонів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...