Обраниця молодша на 30 років: 72-річний Шуфутинський таємно одружився

Новою обраницею співака стала танцівниця.

Співак і автор нашумілого хіта "3 вересня" Михайло Шуфутинський одружився втретє. Про радісну подію артист сам поділився в ефірі програми "Привіт, Андрію!" на каналі "Росія", передають Патріоти України.

Новою обраницею Шуфутинського стала танцівниця Світлана Юразова, яка молодша за нього на 30 років. "Світлана займається з танцювальною групою, займається питаннями піару, багато допомагає ... Виходити на сцену їй зараз ні до чого, тому що у неї набагато більше обов'язків – вона моя дружина", – заявив в ефірі артист.

Крім того, Шуфутинський зізнався, що знайомий з Юразовою вже 25 років. "Я її добивався багато років: але я був одружений, вона мені категорично відмовляла – практично у всьому. Працювали разом. І в той самий момент, коли я залишився один, Світлана стала практично єдиною істотою на всій земній кулі, яка мене зрозуміла. І спалахнуло почуття. Це почуття, яке не зникає і сподіваюся не вичерпається ніколи. Тому що це відчуття дає тобі зрозуміти, що ти живий, продовжуєш життя, що поруч з тобою близька людина ", – зізнався співак.

Також Шуфутинський заявив, що новий шлюб з Юразовою його сім'я сприйняла добре. "Моя сім'я дуже добре Світлану прийняла, і сім'я зрозуміла мене. Дуже радий цій обставині", - розповідав зірка.

До слова, Світлана Юразова відома як учасниця шоу балету Шуфутинського "Отаман". Пізніше кохана артиста зайняла посаду адміністратора колективу і персонального менеджера Шуфутинського. Від першого шлюбу Юразова виховує доньку Аріну.

Варто відзначити, що свій роман Юразова і Шуфутинський підтвердили 2019 року, коли їх удвох побачили на музичній премії "Вікторія". Для Шуфутинського це вже другий шлюб. У першому шлюбі артист прожив з дружиною 44 роки, а в 2015 році вона померла від серцевого нападу. Співак виховує двох синів і сімох онуків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...