Ображені скрепи: "Кремль готує відповідь Ердогану за Карабах", - ЗМІ

Конфлікт може знову перерости в гостру фазу.

Відносини Туреччини та Росії знову в напруженому стані. Кремль готує відповідь Анкарі за появу в зоні своїх інтересів. Про це написав впливовий анонімний Telegram-канал "Генерал СВР", передають Патріоти України.

За даними ресурсу, президент РФ Володимир Путін нібито перед Новим роком взяв на себе якесь зобов'язання перед турецьким колегою Реджепом Ердоганом, яке не думав виконувати. В Анкарі вже зрозуміли, що не дочекаються обіцяного. Як підсумок там категорично відмовляють в спілкуванні Кремлю.

"Путін ... чомусь вирішив, що може валяти дурня й зображати з себе Лукашенка. Такий варіант прогнозовано не пройде, і, без сумніву, Ердоган вже найближчим часом покаже, наскільки Путін помилився в обраній лінії поведінки", - написав "Генерал СВР".

Він прогнозує подальше розширення впливу Туреччини на Кавказі і Середній Азії, а також в Україні. За даними ресурсу, така активність Анкари дуже не подобається Кремлю, і влада РФ задумалася над "асиметричною відповіддю". "Розглядаються варіанти. Шойгу (міністр оборони РФ - ред.), наприклад, пропонує роздати жителям Нагірного Карабаху російське громадянство. "Геніальних" рішень складних проблем у цій владі хоч відбавляй", - повідомив "Генерал СВР".

Варто зазначити, що чутки про масову роздачу паспортів РФ в Нагірному Карабасі раніше запустили російські пропагандисти. Вони запевняли, що це вже вирішена справа, однак Москва на такий крок не зважилася.

А тим часом Туреччина дуже незадоволена поведінкою російських миротворців в Нагірному Карабасі. Турецькі ЗМІ вже посилають Кремлю однозначні сигнали: припинити відкриту підтримку вірмен.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...