Ображений "геній" та "герой Донбасу" скипів через "єврейську змову": Прилєпіну не дали літературної премії

Премію дали Олександру Ілічевському з Ізраїлю, і цього чесне серце "патріота" витримати не змогло. Прилєпін тут же згадав, що в журі "Великої книги" - 50 євреїв.

Захар Прилєпін

В Москві підбили підсумки 15-го сезону літературної премії "Велика книга". Перша премія присуджена Олександру Ілічевському за роман "Креслення Ньютона". Другу премію отримав Тимур Кібіров за роман "Генерал і його сім'я", третю премію - Шаміль Ідіатуллін за роман "Колишня Леніна". Здавалося таке камерне і абсолютно не розташовує до гучних скандалів, і захід пройде непоміченим для широких мас, але в справу втрутився Захар Прилєпін, і ситуація вибухнула, передають Патріоти України.

Віктор Шендерович повідомив, що Захару Прилепіну не дали "Велику книгу". "Цей удар він ще міг би якось пережити, - людина-то мужня, в ОМОНі служив ... Але премію дали Олександру Ілічевському з Ізраїлю, і цього чесне серце витримати вже не змогло. І Прилєпін тут же згадав, що в журі "Великої книги" - 50 євреїв. Які давали йому "Велику книгу" кілька років тому. В той рік вони не були євреями, а були літературними експертами з великим художнім смаком", - прокоментував Шендерович.

І ось вже Прилєпін, який колись отримав премію з рук цих шановних їм людей, раптово перестав їх поважати і, як натуральний юдофоб, запідозрив, що вони нібито "стали давати премії тільки своїм". Але тут стався конфуз - в списку відзначених літераторів була Гузель Яхіна, яка абсолютно не має відношення до Ізраїлю і його жителів.

"Я ж про Захара Прилєпіна. Який ще недавно давав інтерв'ю Галині Юзефович. Долаючи гидливість. В очікуванні «Великої книги»... Ех. Важке життя російського письменника", - з іронією прокоментував Шендерович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...