Обширний інфаркт: Знаменитий український рок-музикант потребує допомоги

Один з творців групи "Скрябін" Рой Домішевский потрапив до реанімації.

Відомий український музикант Ростислав (Рой) Домішевський потрапив у лікарню з інфарктом - співзасновник та учасник першого складу легендарної групи "Скрябін" знаходиться в реанімації. Зараз 49-річному артистові дуже потрібна допомога, щоб провести операцію. Колеги Домішевського по музичному цеху та друзі ініціювали збір коштів і закликали українців не залишатися осторонь і підтримати Ростика, передають Патріоти України.

"Збираємо кошти. Зараз необхідна сума 50 000 грн. 5168 7422 1444 4295
Гордзей Юлія", - написав у своєму Facebook Дмитро Хорошун з групи KHOSH.

Так, кошти зараз збирає співака Ulia Lord - дружина Ростика з 1999 року.

Ростислав (Рой) Домішевський та Юлія (Ulia Lord) Гордзей

Лідер гурту "Юркеш" Юрко Юрченко впевнений, що разом вдасться вирішити проблему і поставити Домішевського на ноги.

"Рой сильний! І у нього кулак, що яєчко у слона (с) Скрябін. Тримайся, бро!" - йдеться у публікації музиканта в мережі.

Ще один "батько" групи "Скрябін", а зараз клавішник у "Друга Ріка" та "Dazzle Dreams" Сергій (Шура) Гера розповів, що у Роя обширний інфаркт.

"Зараз він у реанімації. На лікування, на початковому етапі, потрібні кошти.
Разом ми зможемо все!" - закликав він на своїй Facebook-сторінці та опублікував номер картки Юлії (Лорд) Гордзей.

Сергій Смальчук з "Друга Ріка" також долучився до допомоги.

"Друзі, тут така справа... У нашого - багатьох з вами спільного друга - Ростика Домішевського проблеми. Розмовляв з Юлею - Ulia Lord, він боєць, звичайно, видереться... Але наша допомога зайвою не буде", - пише він у мережі.

Ростислав (Рой, Ростик) Домішевський вчився в одній школі з Андрієм (Кузьмою) Кузьменком в Новояворівську під Львовом. В музичній школі освоював скрипку. Там же він і познайомився і з Герою. Четвертим учасником групи "Скрябін" став Ігор Яцишин. Рой в команді був бас-гітаристом, а також виступав автором пісень.

Група "Скрібін" у 1999 році у Києві - Ростислав (Рой) Домішевський у білій футболці та джинсах, Кузьма сидить в центрі та посміхається в оточенні друзів

Домішевський пішов з групи напередодні виходу альбому "Озімі люди" в 2002 році. Він став працювати з співачкою Юлією Лорд, і зараз є не тільки її чоловіком, але і співпродюсером.

Рой продовжує працювати в шоу-бізнесі, з 2017 року є членом оргкомітету національного мистецького фестивалю "Кропфест".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...