"Обвинувачення опинилося в дивному становищі": Аваков розповів, чи є розбіжності в розслідуванні вбивства Шеремета (відео)

Міністр звернув увагу на те, що під вартою одного з обвинувачених Андрія Антоненка залишає не поліція, а присяжні.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета реальних розбіжностей немає. Про це він 1 березня заявив в інтерв'ю журналістці Наталії Мосейчук, яке транслювалося на Facebook-сторінці ТСН, передають Патріоти України.

Глава МВС зазначив, що обвинувачення опинилося в дивному становищі. "Реальних, м'яко кажучи, нестикувань практично не існує. Це питання віри – як піднесе атакувальна або захисна сторона. Обвинувачі, а слідство вела поліція, опинилися в дивному становищі. Таке відчуття, що в тому, щоб домогтися істини в цьому процесі, зацікавлені тільки слідчі", – переконаний міністр.

Аваков звернув увагу, що під вартою одного з обвинувачених Андрія Антоненка залишає не поліція, а присяжні.

Також він виступив проти "правосуддя, яке вирішує кількість людей, котрі вийшли на вулицю". "Потрібно, щоб це (винуватість підсудних. – ред.) вирішували професіонали", – сказав міністр.

Окрім того, Аваков додав, що його особисте ставлення до розслідування майже не змінилося з моменту затримання підозрюваних.

Міністр відповідає на запитання про справу Шеремета з 7:15:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...