"Очаровашка" з пекла: Невідома істота приголомшила рибалок (фотофакт)

Рибалки були настільки шоковані, що викинули свою знахідку майже відразу за борт. Вражає те, що експерти тіло чудовиська потім так і не знайшли.

Невідому істоту зловили в Північному морі біля Нідерландів. Вона плавала на поверхні і трохи нагадувала дельфіна, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Рибалки витягли її на судно, думаючи, що чудовисько потребує допомоги. Але при вигляді двоголового монстра всі не могли прийти себе. Після ряду знімків знахідку поспішили викинути за борт.
Очевидці розповіли, що дивний мешканець морських глибин понад усе був схожий на дельфіна. Вчені занепокоєні тим, що вивчати монстра доведеться лише по знімках, так як тіло двоголового монстра так і не знайшли.
Істоту, яка так налякала команду рибалок, прозвали "очаровашка" з пекла.
Вчені розділилися на два табори. Одні вважають, що виявлене чудовисько - це сіамські близнюки дельфіна, яким вдалося прожити декілька місяців. А експерт з університету медцентру Еразмуса Ервін Компані назвав появу таких близнюків неймовірним. Адже у самок дельфінів може бути не більше одного дитинчати в рік, а на знімку видно цілком сформоване тіло. "Якщо це зрощені близнюки, то вони не могли прожити так довго через відсутність можливості плавати і полювати", - говорить учений.
За іншою версією, яку висловили представники альтернативної науки, чудовисько в буквальному сенсі могло з'явитися з пекла.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...