Очільник президентського Офісу розповів, як відсвяткував день народження у лікарні

Єрмак поскаржився на «тони бруду».

Глава Офісу президента Андрій Єрмак розповів про те, як вчора, 21 листопада зустрів день народження у лікарні. Відповідний пост він зробив у себе на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Для мене це був дуже цікавий рік з несподіваними сюжетними поворотами. І ось, вперше в житті, зустрічаю день народження в лікарні. Досить несподівано, але сьогодні (21 листопада) був хороший день і я точно його запам’ятаю! Два тижні інтенсивної роботи на відстані від Офісу дозволили подивитися на багато речей свіжим поглядом. Я впевнений, що ми на правильному шляху і нам все вдасться. і хоч кількість випробувань, які звалилися на всіх нас за цей рік, безпрецедентна, у мене немає ніяких сумнівів в тому, що все буде добре», – запевняє Єрмак.

Водночас він розповів, що його життєвий шлях в цьому році був не простим. «На мене ніколи не виливалися такі тонни бруду, як в цьому році, коли я почав займатися політикою. Не дивлячись на це я зовсім не втратив драйву і впевненості, тому що з нами йде велика кількість прекрасних і світлих людей. Вдячний президенту за ту можливість, яку саме він дав нашій команді. Якщо хтось ще не вірить в нас, ми будемо боротися за кожну людину, ми будемо переконувати і пояснювати своє бачення і свою стратегію. Я дуже щасливий, що народився саме в цій країні. І, попри всі складнощі в долі України, розумію, що у нас всіх з’явився історичний шанс. Це сталося після революцій і повторилося зараз після того, як до влади прийшов президент Зеленський», – пише Андрій Єрмак.

Він також додав, що попереду у країни ще багато роботи. «У нас ще багато роботи попереду – нам треба зміцнювати економіку, зміцнювати незалежність, захищати нашу країну, повернути наші території і наших людей і ніколи більше не дозволити нікому нічого забирати у нас», – заявив Єрмак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...