Очільниця Львівського міського лабораторного центру, де захворіли майже всі лікарі, померла від коронавірусу

Галині Михальчук було 70 років.

Завідуюча Львівським міським відділом Державної установи «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Галина Михальчук померла від ускладнень коронавірусної хвороби. Про це написала в Facebook головний епідеміолог Львівської області, лікар-інфекціоніст Наталія Тимко, передають Патріоти України.

«Сьогодні перестало битися серце гарної і мудроїо Людини, Жінки, Матері, Бабусі, яка все життя віддала роботі в СЕС, де працювала завідуючою санітарно-гігієнічним відділом СЕС Франківського району міста Львова, в подальшому очолила лабораторний центр Львова ... Михальчук Галини Трохимівни. Її життя забрав коронавірус ... Могла ще жити, працювати, втілювати в життя плани ... Не судилося. Була для людей мудрим наставником. Давала поради, настанови. Любила свою роботу. Любила життя», - написала вона.За інформацією Тимко, це 127-я смерть від COVID-19 на Львівщині.

Галині Михальчук було 70 років. За інформацією місцевих ЗМІ, коронавірус виявили майже у всіх працівників міського лабораторного центру.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...