Одеса попливла: На вулицях справжній апокаліпсис, людей просять залишатися вдома (фото)

Негода вирує в Одесі після 11:00 3 серпня. Ряд вулиць сильно затоплені, через що обмежено рух транспорту. Звичайний дощ перейшов в сильну зливу, наробивши в місті чимало бід.

В результаті потужних опадів вулиці в різних районах Одеси затоплені - люди ходять по щиколотку у воді (в деяких місцях рівень води вище коліна). Зокрема, затоплені вулиці Приморська, Середньофонтанська, Балківська та ін. На дорогах - затори, передають Патріоти України з посиланням на Думская.Як повідомили в управлінні патрульної поліції в Одеській області, через потоп обмежено рух по вул. Балківська і Середньофонтанська.

У мерії Одеси, пославшись на інформацію ДСНС і Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, заявили, що в зв'язку з переміщенням активного південного циклону через Одеську область 3 серпня вночі та завтра вранці очікується посилення північно-західного вітру до 15-20 м / с, пориви до 25 м / с. Сильні дощі, гроза, місцями град.Як зазначається, ускладнення погодних умов відповідає ІІ рівню небезпеки (помаранчевий). У зв'язку з цим в мерії просять одеситів і гостей міста максимально обмежити переміщення і поїздки по місту, особливо літніх осіб, дітей і вагітних жінок, а також не залишати транспортні засоби під деревами і лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...